Snipper de ui heel fijn en fruit de snippers in de bakboter.
Voeg de spekreepjes toe en laat die zachtjes 5 minuten bakken.
Snijd de ham in blokjes en de champignons in plakjes en voeg ze toe.
Strooi er wat versgeplukte tijmblaadjes over en schep de doperwtjes erbij.
Laat dit met het deksel op de pan 5 minuten zachtjes stoven.
Kook intussen de tsucatini of spaghetti in ruim kokend water met wat zout in 9
minuten beetgaar.
Klop de eieren met de garderoom los en maal er wat peper boven.
Schep dit bij de saus en laat het onder roeren op heel laag vuur wat
stollen.
Stort de tsucatini of spaghetti in een zeef, laat ze kort uitlekken en schud
met een klontje boter om.
Geef de saus en de geraspte kaas er apart bij.
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |